duminică, 5 aprilie 2009

Finalul Cursului de prim ajutor

Pe data de 3 aprilie s-a desfăşurat proiectul "Curs de prim ajutor". A fost unul din proiectele pe care Consiliului Judeţean al Elevilor îl avea pregătit pentru acest semestru.Proiectul s-a derulat cu succes şi toti suntem mândri că am reuşit să legăm un parteneriat puternic cu cei de la Crucea Roşie şi cel mai important am reuşit să trezim interesul în rândul tinerilor asupra importanţei cunoaşterii acordării primului ajutor.

Proiectul a constat in însuşirea de către 30 de elevi cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, a unor reguli şi principii de bază privind acordarea primului ajutor în cazul producerii unor accidente. Proiectul avea în vedere acordarea primului ajutor în caz de accidente provocate de diferite cauze şi familiarizarea elevilor cu situaţiile în care pot acorda primul ajutor.

Pe parcursul a 3 ore, un voluntar al Crucii Roșii a explicat toate noţiunile pe care o persoana ar trebui să le ştie legat de acordarea primului ajutor, a ţinut un discurs pe această tema şi a prezentat metodele prin care o persoană poate fi eficientă în cazul unui accident la care este prezent.

La sfârşitul cursului fiecare participant a primit un manual cu toate noţiunile prezentate precum şi un certificat care atestă faptul ca au participat la un astfel de curs.






Niciun comentariu: