joi, 16 aprilie 2009

Regulamenul Concursului FOTO

Condiții generale

Concursul foto Lumea mea crește este organizat și desfășurat de către Consiliul Județean al Elevilor, Covasna.
Toti participanții la concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament al concursului.

IMPORTANT
1. Dimensiunea fotografiilor trebuie să fie de MINIM 3 MegaPixeli
2. Numele fișierului este și titlul pozei

Calendarul de desfășurare al concursului- 16 aprilie – 23 mai 2009 înscrieri fotografii pe site
- 24 mai – 28 mai 2009 jurizarea și anunțarea câștigătorilor
- 29 mai 2009 festivitatea de premiere și expozitia cu cele mai bune fotografii din concurs.

Condiții de participare
La Lumea mea crește!Prevenirea actelor de violență pot participa tineri cu vârste între 12 –25 de ani pasionați de fotografie si preocupați de problemele sociale ale comunității covăsnene.
Pentru a participa trebuie să trimiteți fotografiile voastre pe cjecovasna@gmail.com sau la cjecovasna@yahoo.com împreună cu Formularului de înscriere. Fotografiile pot fi realizate și în afara perioadei concursului. Toate fotografiile trebuie să respecte strict tema de concurs.
Pentru a înscrie poze în concurs, fiecare concurent trebuie să completeze Formularul de Inscriere cu informațiile reale. Fiecare concurent poate participa cu maxim 5 fotografii.
Premiul va fi acordat pe baza unui act de identitate. Pozele trimise pentru concurs sunt verificate înainte de postare pe site. Dacă imaginile nu vor fi relevante pentru tema concursului vor fi eliminate.
Pozele înscrise la concurs trebuie să fie cele originale. Se pot aplica modificări de bază (brightness/contrast, levels, unsharp, curves, etc.) asupra imaginilor participante atât timp cât aspectul nu se depărtează mult față de imaginea inițială. Nu se acceptă fotografii manipulate digital (filtre, colaje etc.). Fotografiile trebuie să aibă o rezoluție de minim 3 Megapixeli. Fotografiile care nu vor satisface toate cerințele de mai sus NU vor fi acceptate în concurs.
Vor fi premiați primiele 3 fotografii, iar expozitia va fi realizată cu primele 20 de fotografii.Premii atractive.

Evaluarea fotografiilor
Fotografiile înscrise în concurs sunt evaluate dupa criteriile:
- ilustrarea temei;
- creativitate şi originalitate;
- calitatea tehnică de fotografiere.
Organizatorii și/sau juriul își rezerva dreptul de a scoate din concurs fotografiile care nu au nici o legatură cu tema concursului, cu conținut obscen etc.

Fotografiile inscrise trebuie să respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise de el în concurs. Pozele trebuie să nu mai fi participat la vreun concurs, sa nu fie preluate de pe internet și să nu fi fost publicate anterior. Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a participării cu fotografii în acest concurs.
Organizatorii işi rezervă dreptul de COPYRIGHT pentru a publica/utiliza fotografiile de la concurs pentru realizarea expoziției.


Clauze finale:
Prin trimiterea fotografiilor si participarea la acest concurs, participantul confirma faptul ca a inteles si a acceptat prevederile REGULAMENTULUI de mai sus. Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari Regulamentului fara notificarea prealabila a participantilor.

Un comentariu:

Sorin Otelea spunea...

foarte bine imi suna acest concurs! Bravo CJE!!!!