luni, 14 iunie 2010

Ne păstrăm titlul!

În perioada 6 – 9 iunie a avut loc la Tulcea, Concursul Naţional de Proiecte pentru Consiliile Elevilor, aflat la cea de-a X-a ediţie. Sloganul pe care organizatorii l-au ales în acest an a fost “Parteneriat în educaţie - prezent şi perspectivă”.



Delegaţia care a reprezentat judeţul Covasna a fost compusă din preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, Paula Cocoveică şi Zágoni Imola, reprezentatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna desemnat pentru coordonarea structurii de tineret.



La acest concurs s-au înscris 44 de proiecte ale consiliilor elevilor din toată ţara, cel mai bine fiind desemnat cel al covăsnenilor, care are ca principală temă educaţia prin sănătate. Voluntarii Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna au reuşit să înglobeze o serie de activităţi pentru sănătate (înnot, ping-pong, concurs foto, cursuri de prim-ajutor), pentru organizarea cărora au fost accesate fonduri ale Consiliului Local Sfântu Gheorghe. Judeţul Covasna a obţinut locul I la secţiunea „Educaţie pentru Sănătate” cu proiectul intitulat „Together For a Healty Life”.



„Cred în forţa tinerilor de a muncii pentru schimbarea mentalităţii în ceea ce priveşte educaţia pentru sănătate. Avem nevoie de tineri care să conştientizeze că numai prin astfel de activităţi vom putea atrage atenţia asupra unei probleme care afectează întreaga populaţie”, a declarat Paula Cocoveică, după revenirea de la Tulcea.

Un comentariu:

Marina spunea...

Felicitări!