vineri, 13 martie 2009

Curs de prim ajutor.

Viaţa unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor şi de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Daca v-aţi aflat vreodată în situaţia de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane, cu siguraţă ştiţi cât de important este un curs de prim ajutor.

Vrei să ştii cum să acţionezi în caz de dezastre?

Vrei să inveţi să acorzi primul ajutor?

Consiliu Judeţean al Elevilor, Covasna în parteneriat cu Crucea Roşie Română - Filiala Covasna organizează un curs de acordare a primului ajutor în data de 3aprilie 2009.

Înscrierile se fac prin completarea unui formular de înscriere.Dacă ai între 13-18 ani trimite un mail la cjecovasna@gmail.com şi noi iţi vom trimite formularul.Trimite-ne înapoi formularul completat, la aceaşi adresă, până la data de 31 martie 2009 şi poţi fi unu dintre cei 30 de participanţi.La sfârşitul cursului vei primi o diplomă de absolvire a cursului.

Ora şi locaţia cursului vor fi afişate pe blog pe 2 aprilie, o odată cu cei 30 de participanţi selectaţi.

Pentru informaţii legate de înscrierea la curs cât şi despre curs în sine vă rugăm să trimiteţi un mail la cjecovasna@gmail.com sau la cjecovasna.yahoo.com

Niciun comentariu: